ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

 

Η ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του θεάτρου, διοργανώνει εργαστήρι υποκριτικής τέχνης – γνωριμίας με την τέχνη του θεάτρου.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και στόχος των μαθημάτων είναι η συστηματική επαφή με την υποκριτική τέχνη και το θέατρο.

Τα μαθήματα που διδάσκονται  είναι: υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, φωνητική κινησιολογία, θεατρικός φωτισμός, σκηνογραφικά και ενδυματολογικά στοιχεία, θεωρία θεάτρου, υποκριτική στην κάμερα, τόσο κατά την διάρκεια των βασικών μαθημάτων όσο και με  ειδικά εργαστήρια – σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται παράλληλα και στα οποία τα μέλη θα συμμετέχουν με προνομιακές τιμές.
Τα μαθήματα είναι τρίωρα, πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα στον χώρο της ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ, Πεστών 66 Κάτω Τούμπα,  ξεκινούν  τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο με παρουσίαση – παράσταση.

Διδάσκουν:

Στάθης Μαυρόπουλος: υποκριτική (Υπεύθυνος Εργαστηρίου)

Ιωάνα Λαμνή – Ιωάννα Σιδηροπούλου: Αυτοσχεδιασμό – Θεατρικό παιχνίδι, Κινησιολογία.

Διονύσης Καραθανάσης: Υποκριτική – Στοιχεία Σκηνοθεσίας, Δραματουργίας, Φωτισμού

Μαρία Καβαλιώτη: Στοιχεία Σκηνογραφίας – Ενδυματολογίας

Έκτακτα σεμινάρια θα δοθούν από τους: Χρύσα Λαζαριώτου (φωνητική), Γιώργος Κόγιας (ο ηθοποιός στην κάμερα) κ.α.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, για τη διαδικασία εγγραφής θα προηγηθεί μια γνωριμία στον χώρο και ένα δωρεάν μάθημα με τις – τους ενδιαφερόμενες – ους.

ΚΟΣΤΟΣ: 50,00 + φπα μηνιαίως.

Επικοινωνία – Πληροφορίες: info@granginioltheatro.gr  – 6986818052 & 6955501509.